All posts by admin.

4 këshilla se si t’i jepni prioritetin e duhur detyrave para provimeve

Për të gjithë studentët të cilët diplomohen këtë vit, me siguri kjo nuk ishte periudha ideale që kishit menduar që do i paraprinte sezonit të përgatitjes së diplomimit, por përshtatja sa më e shpejtë me…

Webinar Falas!

Duke marrë në konsideratë gjithë kërkesat e të gjithë të rinjve që na kanë shkruar për të qënë pjesë e webinarit dhe për t’i dhënë mundësinë të gjithë atyre, të cilët nuk mundën të ishin…

Përse duhet të ndjekim webinare?

Në ditët e sotme kur teknologjia ka marrë përmasa gjigande në përdorim, por sidomos gjatë këtyre ditëve, në të cilat jemi të gjithë të mbyllur në shtëpi para pc apo telefonit, një ndër mënyrat më…

5 aftësitë e buta që do ju ndihmojnë të mbani punën që dëshironi

Disa këshilla që të zhvillosh këto aftësi me rëndësi të lart nga punëmarrësi: 1.Komunikimi efektiv: përkufizohet si aftësia për të përcjellë informacionin tek një person tjetër në mënyrë efektive dhe efikase. Menaxherët e biznesit me…

Webinari u lançua me sukses!

Jemi të lumtur t’ju informojmë se në datë 16 Prill 2020, u mbajt me sukses webinari: “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”. Falenderojmë përzemërsisht të gjithë pjesëmarrësit dhe të gjithë…

Përse është i rëndësishëm një planifikim i mirë i rrugës së karrierës?

Për ne është shumë e rëndësishme të flasim mbi këtë temë, pasi është edhe misioni ynë në këtë fushë. Fatkeqësisht, ajo që shohim çdo ditë është një kaos i madh midis kërkesës dhe ofertës në…

Si të jemi më produktivë në kohë karantine?

Duke qënë të mbyllur në shtëpi, shumica duke ndjekur leksionet online apo duke punuar në remote, truri ynë nuk e ka të lehtë të ambjentohen me një rutinë të re pune apo studimi. Prandaj, për…

Prezantimi i Expert Lane – Career Platform!

Me datë 2 Mars 2020, pranë ambjeteve të Xheko Imperial, patëm kënaqësinë të prezantojmë platformën më të re dhe unike në Shqipëri, Expert Lane – Career Platform! Platforma Expert Lane ka në fokus kryesor fuqizimin…

BPO- Mundësi karriere për të rinjtë

Bizneset që operojnë në industrinë BPO në Shqipëri vazhdojnë duke u rritur. Suksesi i tyre në tregun tonë ka rritur edhe mundësitë e punësimit për të rinjtë. Që prej hapjes Expert Lane ka ndihmuar kompani…

Ja çfarë i duhet të rinjve për t’u punësuar në industrinë BPO

Në muajin dhjetor 2020, AIMS International Albania, realizoi studimin” Zhvillimi dhe ri-aftësimi i forcës punëtore në normalitetin e ri”. Në këtë studim morrën pjesë 6 industri kryesore në Shqipëri. Nga të dhënat rezultoi se industria…