Tag Archives for keshillim karriere

Çfarë nuk ju mëson universiteti për kërkimin e punës?

Në Shqipëri por edhe në botë ka mijëra individë të kualifikuar, me përvojë në tregun e punës, dhe thjesht një diplomë universiteti nuk mjafton për të gjetur punën e ëndrrave. Pa diskutim, universiteti të jep…