Category Archives for Histori Suksesi

Histori Suksesi

Që në fillimet tona u fokusuam të krijonim databazën e parë të soft skills në Shqipëri me talente të vlerësuar përmes mjeteve të sakta psikometrike. Të gjithë të rinjtë që kanë marrë shërbimet tona janë…

Histori Suksesi

Kjo është historia e suksesit e Mirgen Gjimi. Ai ka marrë shërbimin tonë për të vlerësuar potencialin e tij.Si e ka ndihmuar ky shërbim?Ai ndau pikat kryesore dhe perfitimet që ka marrë nga shërbimet tona.…

HISTORI SUKSESI

Zbuloni rastin e një të riu, i cili arriti të sigurojë 3 Intervista pune brenda 1 muaji nga kryerja me sukses e Programit të Karrierës “Potenciali Im”. Sot ai punon si përfaqësues shitjesh në një…