#jobfit

Databaza Hi-Po

Jeni në kërkim të talenteve të reja për pozicione shitje, suporti, administrate, shërbim klienti etj? A nuk do ishte mirë të kishit siguri mbi aftësinë e tyre për të performuar në rolin që ju duhet, pa qënë nevoja të shpenzoni resurse për periudhën e provës?

JOBFIT nga Expert Lane është e para databazë talenti në Shqipëri e bazuar ne Soft Skills. Të rinjtë tanë  janë të testuar dhe të provuar me mjete psikometrike të përdorura në të gjithë botën. 

Synimi ynë është t'ju ndihmojmë të afroni më thjesht talent në kompanitë tuaja. Na thoni cilat janë nevojat tuaja për staf, dhe ne do ju vendosim në kontakt me të rinj me potencial të lartë për të performuar. 

thumbnail (3)

#jobfit Databaza Hi-Po

Jeni në kërkim të talenteve të reja për pozicione shitje, suporti, administrate, shërbim klienti etj? Databaza JOBFIT nga Expert Lane është e para në Shqipëri e bazuar ne Soft Skills. Të rinjtë tanë janë të provuar me mjete psikometrike të përdorura në të gjithë botën. Na thoni cilat janë nevojat tuaja për staf, dhe ne do ju vendosim në kontakt me të rinj me potencial të lartë për të performuar.
thumbnail (3)

Pyetje të Shpeshta

Kandidatët tanë kanë zgjedhur të investojnë vetë për karrierën e tyre
Të gjithë kanë kaluar një fazë vlerësimi të preferencave dhe talentit
të tyre për pozicionet e punës më të kërkuara në treg.
Ndaj ne ofrojmë të rinj që njohin veten dhe dinë të projektojnë
talentin e tyre në funksion të kompanisë tuaj. 

Ne besojmë tek specializimi. Industritë të cilave u shërbejmë janë:

- Business Process Outsourcing
- IT / Software
- Banking / Insurance / Financial Services
- Retail / Trade / Real Estate 
- Marketing / Digital / Web 
- Tourism / Hospitality

Expert Lane ju vjen në ndihmë për:  

- Akses në kandidatë junior me potencial të lartë  
- Promovime aktive pune tek databaza jonë Hi-Po  
- Auditim talenti për stafin tuaj ekzistues  
- Përmirësim të Employer Branding 
- Ndërmjetësim në fazën e rekrutimit  

Pyetje të Shpeshta

Kandidatët tanë kanë zgjedhur
të investojnë vetë për karrierën
e tyre. 
Të gjithë kanë kaluar një fazë
vlerësimi të preferencave dhe talentit 

të tyre për pozicionet e punës 
më të kërkuara në treg.

Ndaj ne ofrojmë të rinj që e njohin
veten dhe dinë të projektojnë 
talentin e tyre në funksion të
kompanisë tuaj. 

Ne besojmë tek specializimi. Industritë të cilave u shërbejmë janë:

- Business Process Outsourcing
- IT / Software
- Banking / Insurance / Financial Services
- Retail / Trade / Real Estate 
- Marketing / Digital / Web 
- Tourism / Hospitality

Expert Lane ju vjen në ndihmë për: 

- Akses në kandidatë junior me potencial të lartë 
-Promovime aktive pune tek databaza jonë Hi-Po 
-Vlerësime të personalizuara 
për stafin tuaj egzistues
 
- Ndërmjetësim në fazën 
rekrutimit
 
- Trajnime të ndryshme Soft Skills 

Expert Lane ju vjen në ndihmë për: 

- Akseskandidatë junior me potenciallartë 
- Promovimeaktivepune
tekdatabazajonë Hi-Po
- Auditim talentipërstafin
tuajegzistues
- Përmirësim të Employer Branding 
- Ndërmjetësimfazën e 
rekrutimit
 

Çfarë thonë kompanitë tona kliente?

Përshtypje nga kompani  kanë marrë shërbim nga Expert Lane 

Serioziteti, perkushtimi dhe transparenca jane ne thelb te marredhenies qe Expert Lane krijon me bashkepunetoret. Kjo per te pasur nje rekrutim qe garanton nje rezultat afatgjate.

Webhelp Oselito Duro – Site General Manager – Webhelp Albania

Shërbimi, vëmendja, proçesi dhe përgatitja e kandidatëve të Expert Lane na e bënë shumë të lehtë proçesin e shqyrtimit dhe rekrutimit të kandidatëve

SDA Erion Nako - Country Manager

Me Expert Lane arritem të gjejmë një asistente zyre, e cila u integrua shumë shpejt në kompani, pavarësisht se nuk kishte shumë përvojë pune. Tregut shqiptar i mungonte një platformë e tillë inovatore ku mund të gjesh të rinj me aftësi të testuara e gati për punë.

Protec Shoes (Base) Roland Berexha - Administrative Manager

Brenda një kohe shumë të shkurtër, Expert Lane na ndihmoi të plotësonim pozicionin e front desk, ku në fushën e Hoteleri-Turizmit është shumë vështirë të gjesh. Qasja e Expert Lane është ndryshe nga sa ofron tregu dhe shumë efikase. Testet vlerësuese për industrinë Hoteleri-Turizem që u përdorën ishin shumë të vlefshme për të identifikuar kandidatwt potencialë, duke rritur cilësinë e talenteve të përzgjedhur dhe na kursyer kohë dhe para njëkohësisht.

Hotel Colosseo Tirana Brizida Delvina - General Manager

  JOBFIT për kompanitë

  Le të zbulojmë së bashku si mund të ndihmojmë biznesin tuaj për të afruar ose mbajtur talent Junior me potencial të lartë.
  Ju ftojmë të na kontaktoni duke na treguar nevojat tuaja, ose të regjistroni profilin tuaj në #JOBFIT

  Kategoritë e punëve

  Pozicionet e punës që kërkohen më shumë nga kompanitë tona kliente dhe ku Expert Lane mund të ofrojë talent:

  Shitje / Teleshitje

  Shërbim Klienti / Suport Teknik

  Digital Marketing / SMM

  Turizëm / Mikpritje / Horeca

  Burime Njerëzore

  Sekretari / Suport Zyre

  Financë / Kontabilitet