Category Archives for Lajme & Evente

Këshilluesi i karrierës, një profesion i kërkuar në treg

Sot themeluesja e platformës së karrierës #Expertlane, znj. Monika Farka ishte e ftuar në emisionin e mëngjesit #ditajone në televizionin A2 për të folur mbi rolin e këshilluesit të karrierës si një profesion i domosdoshëm…

Bashkëpunim me Universitetet

Përgjatë dy muajve bashkëpunuam me universitete të ndryshme në Tiranë. Kolegët tanë të AIMS International Albania, z. Endri Ndoni dhe znj. Esmeralda Baxho organizuan disa webinare me temën: “Aftësitë më të kërkuara për të rinjtë…

Mundësi punësimi për të rinjtë

Mundësitë e punësimit në Expert Lane po shtohen dita-ditës! Mos prit të mbarojë shkolla që të fillosh të kërkosh për punë. Dhe nëse je në punë, mund të jetë rasti të fillosh diçka ndryshe, që…

Mundësi punësimi në kompani internacionale

Kompani e huaj, lider global në shërbimet outsourcing, së fundmi edhe në Shqipëri, kërkon të rinj të talentuar t’ju bashkohen ekipit të tyre. Shërbimet që kompania ofron janë:-Customer Experience-Asistencë Komerciale-Shitje-Tech Suport-Shërbime Dixhitale. Kjo kompani po…

Suksesi ynë

#ExpertLane u krijua me fokusin të ishte platforma e karrierës më inovatore ne tregun Shqipëtar. Kjo do të ndihmonte të rinjtë të gjenin potencialin e tyre dhe të zhvilloheshin në karrierën e duhur.Në këtë vit rrugëtim…

Mundësi punësimi në shitje-SDA by Protic

Expert Lane po bashkëpunon së fundmi me Software Development Academy by Protic për të gjetur talent në fushën e shitjes. Kandidati ideal duhet të ketë pasion për shitje, të jetë i orientuar drejt zgjidhjeve, të…

Mundësi punësimi në fushën e Turizmit

Në Expert Lane u shërbejmë industrive që kanë perspektivën më të lartë për punësimin e të rinjve, si: BPO, IT/ Software, Marketing, Shitje apo Turizëm. Turizmi ishte një nga industritë që e ndjeu më shumë krizën e COVID gjatë vitit të shkuar. Fatmirësisht këtë sezon turistik…

Webinar-Si të njohësh potencialin tënd?

Expert Lane zhvilloi webinarin për të rinjtë me temën “Si të identifikosh potencialin tënd”.Mos njohja e vlerave që kemi, është një prej barrierave kryesore që na pengon të zhvillohemi në karrierën që duam. Për të…

Webinar- thesare dhe grupe të veçanta

Shpesh herë e marrim të mirëqënë faktin se në të gjithë vendin të rinjtë kanë aksesin e duhur në arsimim apo punësim. Por, pavarësisht dëshirës, aftësive apo potencialit, shumë të rinj privohen nga kjo mundësi,…

Webinar-Fakulteti Shkencave Sociale

Në datë 11 Qershor patëm kënaqësinë të mbajmë webinarin e rradhës me temën “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”.Webinari u hap me prezantimin e platformës Expert Lane nga Sui, menaxhere…