BPO- Mundësi karriere për të rinjtë

Bizneset që operojnë në industrinë BPO në Shqipëri vazhdojnë duke u rritur. Suksesi i tyre në tregun tonë ka rritur edhe mundësitë e punësimit për të rinjtë. Që prej hapjes Expert Lane ka ndihmuar kompani ndërkombëtare me +50 mijë punonjës në të gjithë botën, të gjejnë kandidatë potencial përmes talenteve të databazës #jobfit.
Je i ri dhe dëshiron të zhvillosh karrierën tënde? Dëshiron të punosh për kompanitë më të suksesshme BPO? Dëshiron një paketë shpërblimi nga 600-800 € + bonus performance?
Bëhu pjesë e databazës së talenteve #jobfit nëse arrin të plotësosh të paktën një nga kriteret e mëposhtme:

1-Përvojë pune ose aktivitete vullnetare
2-Mesatare e shkollës së lartë mbi 8
3-Dëshmi të gjuhës italiane ose angleze për nivelet mbi B2
4-Kreativitet në mënyrën e aplikimit

Karriera jote nis me #expertlane!

BËHU PJESË: