Platformë për Fuqizimin e Karrierës Profesionale së të Rinjve

Këshillim karriere për të rinjtë me ekspertë të punësimit, dhe mbështetje për kompanitë në identifikimin dhe afrimin e talenteve me potencial të lartë.

Shërbimet e Expert Lane

Punësime JOBFIT

#Jobfit është databaza Soft Skills e talentit të të rinjve. Vihu në kontakt me punëdhënësit më të mirë në treg.

Mësoni më shumë

Këshillim Karriere

Njih veten dhe zbulo karrieren që i përshtatet aspiratave dhe talentit tënd. Këshillohu me ekspertët më të mirë të punësimit.

Mësoni më shumë

Trajnime

Ndiq trajnime të ndërtuara sipas kërkesave të punëdhënësve më të mirë. Zhvillo aftësitë e duhura dhe rrit shanset për të shkëlqyer.

Mësoni më shumë

#Expertlane #PerfectMatch #Jobfit JOBFIT është platforma që mbështet kompanitë në punësimin e të rinjve me potencial për funksionet më të kërkuara në treg.

#expertlane #perfectmatch #jobfit JOBFIT është platforma që mbështet kompanitë në punësimin e të rinjve me potencial për funksionet më të kërkuara në treg.