Shërbime

Punësime JOBFIT

Punësimi cilësor është sfidues, veçanërisht për të rinjtë. 

Ndaj kemi krijuarJOBFIT: Databazën e individëve të rinj me potencial të lartë profesional.
Duke ndjekur programet, profili yt i talentit do bëhet i aksesueshëm nga punëdhënësit më të mirë në Shqipëri dhe më tej. 
 

Ti do njoftohesh rregullisht për mundësitë e punësimit që i përshtaten më mirë aspiratave 
dhe talentit tend.
 

Të gjithë të rinjtë tanë u janë nënshtruar vlerësimit të Soft Skills me mjete psikometrike të klasit botëror. Ky vlerësim është “bileta” për tu bërë pjesë e databazës.  

Rrit shanset për punësim cilësor nëpërmjet JOBFIT.  

Punësime JOBFIT

Punësimi cilësor është sfidues, veçanërisht për të rinjtë.

Ndaj kemi krijuarJOBFIT:

Databazën e individëve të rinj me potencial të lartë profesional. Duke ndjekur programet, profili yt i talentit do bëhet i aksesueshëm nga punëdhënësit më të mirë në Shqipëri dhe më tej.

Ti do njoftohesh rregullisht për mundësitë e punësimit që i përshtaten më mirë aspiratave dhe talentit tend.

Të gjithë të rinjtë tanë u janë nënshtruar vlerësimit të Soft Skills me mjete psikometrike të klasit botëror. Ky vlerësim është “bileta” për tu bërë pjesë e databazës.

Rrit shanset për punësim cilësor nëpërmjet JOBFIT.

Këshillim Karriere

*Dëshiron të ndryshosh karrierë, të promovohesh apo të marrësh një pagë më të mirë?  

*A ke dëshirë të njohësh pikat e tua të forta dhe të ndërtosh një plan zhvillimi?

*Mos ka ardhur momenti të bëhesh sipërmarrës?

*Apo të duhet një këshillë eksperte se si të shkosh hap pas hapi drejt suksesit?

Ndiq Programet tona të Këshillimit.  

Një ekspert me përvojë do të të shoqërojë në zgjedhjet e tua të karrierës.  

Të gjitha shërbimet tona bazohen në vetë-vlerësime psikometrike. Udhëtimi yt i karrierës do bëhet më i bukur e më i sigurt, me Expert Lane që do të të mbështesë një arritje pas tjetrës. 

Këshillim Karriere

  • Dëshiron të ndryshosh karrierë, të promovohesh apo të marrësh një pagë më të mirë?
  • A ke dëshirë të njohësh pikat e tua të forta dhe të ndërtosh një plan zhvillimi?
  • Mos ka ardhur momenti të bëhesh sipërmarres?
  • Apo të duhet një këshillë eksperte se si të shkosh hap pas hapi drejt suksesit?
Ndiq Programet tona të Këshillimit. Një ekspert me përvojë do të të shoqërojë në zgjedhjet e tua të karrierës. Të gjitha shërbimet tona bazohen në vetë-vlerësime psikometrike. Udhëtimi yt i karrierës do bëhet më i bukur e më i sigurt, me Expert Lane që do të të mbështesë një arritje pas tjetrës.

Trajnime

Ne dëshirojmë që të rinjtë të jenë sa më të përgatitur për tregun e punës. 

Ndaj, trajnimet tona janë dizenjuar që ti të marrësh komandën e punës dhe të ndryshosh jetën tënde

Trajnimet tona të punësimit dhe ato të Soft Skills do sjellin më pranë arritjet në karrierë. 

Ne do të të ndihmojmë të gjesh një punë në mënyrë efikase duke rritur cilësinë e kërkimit, aplikimit dhe prezantimit tënd. Gjithashtu do të të asistojmë të rrisësh kohëzgjatjen, përfshirjen dhe performancën tënde në vendin e punës. 

Trajnuesit tanë kanë përvojë të gjatë, dhe ekspertizë të thelluar mbi punësimin dhe punësueshmërinë. 

Trajnime

Ne dëshirojmë që të rinjtë të jenë sa më të përgatitur për tregun e punës.

Ndaj, trajnimet tona janë dizenjuar që ti të marrësh komandën e punës dhe të ndryshosh jetën tënde. Trajnimet tona të punësimit dhe ato të Soft Skills do sjellin më pranë arritjet në karrierë.

Ne do të të ndihmojmë të gjesh një punë në mënyrë efikase duke rritur cilësinë e kërkimit, aplikimit dhe prezantimit tënd. Gjithashtu do të të asistojmë të rrisësh kohëzgjatjen, përfshirjen dhe performancën tënde në vendin e punës.

Trajnuesit tanë kanë përvojë të gjatë, dhe ekspertizë të thelluar mbi punësimin dhe punësueshmërinë.