Webinar Falas!

Duke marrë në konsideratë gjithë kërkesat e të gjithë të rinjve që na kanë shkruar për të qënë pjesë e webinarit dhe për t’i dhënë mundësinë të gjithë atyre, të cilët nuk mundën të ishin pjesëmarrës për shkak të numrit të kufizuar, ju njoftojmë se kemi bërë një përjashtim kësaj here, për të ardhur me një webinar të dytë falas! AIMS International, sëbashku me konsulentin e tyre z.Endri Ndoni iu përgjigj kërkesës tonë dhe do jemi live në Zoom, për të folur mbi gjithçka çfarë duhet të dini mbi #aftësitë dhe #metodat për të gjetur punën e duhur.

Për t’u bërë pjesë e webinarit, ju lutemi të plotësoni formularin në linkun https://forms.gle/2yZEzTis5xNP6FZWA

Më pas do të njoftoheni me anë të e-mailit për më shumë detaje