Suksesi ynë

#ExpertLane u krijua me fokusin të ishte platforma e karrierës më inovatore ne tregun Shqipëtar. Kjo do të ndihmonte të rinjtë të gjenin potencialin e tyre dhe të zhvilloheshin në karrierën e duhur.
Në këtë vit rrugëtim jemi krenar që kemi ndihmuar mbi 1000 të rinj, dhe janë punësuar mbi 140 përmes platformës #JobFit.
Ky është suksesi ynë…