Mundësi punësimi në fushën e Turizmit

Në Expert Lane u shërbejmë industrive që kanë perspektivën më të lartë për punësimin e të rinjve, si: BPO, IT/ Software, Marketing, Shitje apo Turizëm.

Turizmi ishte një nga industritë që e ndjeu më shumë krizën e COVID gjatë vitit të shkuar. Fatmirësisht këtë sezon turistik duket se po rikthehet shpresa. Falë fokusit të shtuar në rimëkëmbjen e tij, si dhe vaksinimeve masive, turizmi pritet të rimarrë veten shpejt.

Operatorët turistikë po përgatiten dhe janë në kërkim të rritjes së stafit, veçanërisht për pozicionin e punës Tour Guide. Kompani klientë të Expert Lane janë në kërkim të të rinjve me:

-aftësi të mira komunikimi në gjuhë të huaj

-dëshirë për të udhëtuar e shoqëruar grupe turistësh të huaj apo shqiptarë.

Nëse ke interes të nisësh një karrierë në këtë fushë: BËHU PJESË