Mundësi punësimi për të rinjtë

Mundësitë e punësimit në Expert Lane po shtohen dita-ditës!

Mos prit të mbarojë shkolla që të fillosh të kërkosh për punë. Dhe nëse je në punë, mund të jetë rasti të fillosh diçka ndryshe, që shpërblen më mirë.

Kompanitë ndërkombëtare i kanë kthyer sytë nga Shqipëria si një vend me mundësi shumë të mira për të zhvilluar biznesin e tyre.

Klientët tanë po kërkojnë të rinj të talentuar për pozicionet:

– Front Desk Agent

– Sales Specialist

•Je i/e fokusuar tek nevojat e klientit?
•Je i/e prirur të ofrosh zgjidhje por ndërkohë të ruash qetësinë?
•Ke ide origjinale dhe arrin të bindësh të tjerët?
•Të emocionon ideja se ke një sfidë përpara?

Nëse ky je ti, mos ngurro të aplikosh.

Për çdo kandidat me potencial për këto pozicione, klienti ynë ofron vlerësim të talentit PA PAGESË.

Pavarësisht suksesit në intervistë, ti do përfitosh një raport që përshkruan talentin tënd profesional dhe pikat e tua të forta.

A të ka ndodhur më parë që të përfitosh diçka me vlerë për karrierën, edhe nëse nuk përzgjidhesh për një punë që ke aplikuar?

Këtë e mundëson Expert Lane!

Çfarë pret? BËHU PJESË e platformës JobFit.