Mundësi punësimi në kompani internacionale

Kompani e huaj, lider global në shërbimet outsourcing, së fundmi edhe në Shqipëri, kërkon të rinj të talentuar t’ju bashkohen ekipit të tyre. Shërbimet që kompania ofron janë:
-Customer Experience
-Asistencë Komerciale
-Shitje
-Tech Suport
-Shërbime Dixhitale.

Kjo kompani po kërkon Specialist të Shërbimit ndaj Klientit.

Kandidati ideal do të jetë në gjendje:
-Të kontaktoj me klientët, përmes telefonit, chat ose e-mail për të zgjidhur çdo çështje ose ankesë.
-Të jetë i organizuar dhe orientuar për të trajtuar me korrektësi dhe në kohë, çdo kërkesë të klientit.
-Të raportoj vazhdimisht problematikat e reja dhe bashkëpunojë në mënyrë proaktive me drejtuesin e ekipit dhe kolegët për të optimizuar Customer Experience të klientëve
-Të mbajë një niveli të lartë të profesionalizmit me klientët dhe krijoj marrëdhënie pozitive me ata
-Të përdorë CRM për të trajtuar çdo problematikë.

Kompetencat dhe kualifikimet kryesore:
-Fokusi ndaj klientit, empatia dhe vëmendja ndaj detajeve janë kompetencat kryesore
-Niveli i aftësisë së gjuhës gjermane (niveli B2, C1)
-Aftësi për të shtypur shpejtë në tastierë, minimum 40fpm
-Aftësi për të menaxhuar situatat e vështira dhe zgjidhjen e problemeve
-I gatshëm për të bashkëpunuar në ekip
-Preferohen përvoja të mëparshme në qendrat e kontaktit por jo domosdoshmëri.

Nëse të pëlqen të punosh për një kompani e cila:
-Të jep mundësi të ndërveprosh me klientë të kompanive të mëdha në botë
-Të zhvillon përmes trajnimeve nga trajner të huaj
-Ofron paketë shpërblimi shumë kompetitive

BËHU PJESË