Mundësi punësimi-KOMITETI Kafe Muze

Keni menduar që këtë verë të punoni dhe bëni qejf?
Po po, e dëgjuat mirë: të punoni por pa harruar argëtimin e verës.
Ku? Tek “Komiteti”, zinxhiri më i sukseshëm i kafe-muze në Shqipëri.
Shndërruar tashmë në një prej atraksioneve turistike, ku nuk ka të huaj që nuk bëjnë një pit-stop,
për të provuar rakinë dhe kuptuar nga pak nga historia jonë.
Zgjeruar në disa destinacione si Tiranë, Vlorë (lungomare), Dhërmi, Korçë (pazari i vjetër),
“Komiteti”, kërkon të punësojë të rinj energjik në pozicionet e shërbimit ndaj klientit.


Çfarë kërkohet nga ju?
-Fokus ndaj klientit
-Komunikim shumë i mirë me klientë dhe kolegët
-Energji pozitive
-Mendësinë,” çdo klient duhet të dalë i kënaqur nga Komiteti”
-Eksperienca të mëparshme përbën avantazh por jo domosdoshmëri.

Çfarë ofrohet për ju?
-Ambjent pune shumë miqësor dhe cool
-Paketë shpërblimi e kënaqshme
-Raki dhe dashni pas orarit të punës 

Job Category: Jobfit
Job Type: Full Time
Job Location: Tirane

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx