Junior Sales Representative

Je energjik, i vendosur, dhe dëshirë për të arritur rezultate të larta? Atëherë vazhdo lexo më poshtë:

Ky pozicion kërkon që ti shërbesh në mënyrë profesionale klientëve ekzistues të kompanisë, të caktosh takime me klientë të mundshëm dhe të shtosh databazën e klientëve të rrinj të biznesit.

Përgjegjësitë e tua:
• I përgjigjesh kërkesave të klientëve për informacion.
• E prezanton biznesin në mënyrë profesionale dhe etike për t’i shërbyer blerësve ekzistues dhe atyre potencialë.
• Zhvillon dhe mban raport të mirë me klientët e ardhshëm.
• Përballon kundërshtimet dhe mbyll shitjet.

Kualifikimet e preferuara:
• Diplomë të shkollës së lartë
• Komunikim shumë të mirë verbal dhe i shkruar
• Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze
• Eksperiencë e mëparshme ose internship në shitje konsiderohet plus

Nëse ke këtë talent/aftësi dhe dëshiron të zhvillosh një karrierë në kompani internacionale na dërgo aplikimin tënd dhe na trego (jo më shumë se një paragraf) pasionin tënd për shitjet.

Job Category: Jobfit
Job Type: Full Time
Job Location: Tirane

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx