Next Leader

Asnjë prej bizneseve të suksesshme nuk do të ishin këtu ku janë pa drejtuesit e duhur. Liderat e suksesshëm kanë aftësitë të veçanta që i çojnë bizneset drejt suksesit. Dëshiron të njohësh potencialin tënd për të qenë një i tillë? Mjeti i vlerësimit,“Next Leader” të mundëson të krahasosh potencialin tënd kundrejt kompetencave të nevojshme për të qenë një lider i mire. Vlerësimi i personalitetit identifikon faktorë të rëndësishëm që parashikojnë suksesin tënd. Nga ky vlerësim do të marrësh dhe rekomandimet e duhura për të zhvilluar më tej aftësitë drejtuese. Kështu që do të jesh gati të hedhësh një hap të sigurt drejt suksesit tënd.

BEHU PJESE

Category:

Description

Të rinj që thonë se vlerësimi psikometrik i ka ndryshuar totalisht karrierën 94%