Menaxheri i Ri

L7,500.00

Ka shumë të rinj, ambiciozë me cilësi shumë të mira për të qenë menaxherë të mirë. Shumë prej tyre nuk kanë pasur kurrë mundësi që ta tregojnë veten sa të zotë janë. Nëse askush nuk e ka vënë re këtë aftësi tënden, mjeti i vlerësimit ”Menaxheri i Ri të ndihmon ta faktosh. Ky mjet i besueshëm identifikon potencialit tënd për të menaxhuar njerëzit, situatat e vështira, emocionet, kreativitetin e shumëçka i duhet një menaxheri. Hidhe hapin e parë duke e njohur më mirë veten dhe zhvillohu për të qenë një menaxher i suksesshëm.

Çfarë përfiton?:

Raport Menaxheri i Ri SHL

Category:

Description

Punëdhënës që do investonin tek të rinjtë me potencial manaxherial 69%