Çfarë më Motivon?

L5,900.00

Të jesh i lumtur në një punë nuk ka të bëjë vetëm me pagën dhe shpërblimin. Ka dhe shumë element të tjerë që ndikojnë në performancën tënde. Prandaj vjen në ndihmë vlerësimi MQ. Ky mjet vlerësimi analizon 18 dimensione të motivimit, duke dhënë një pamje të plotë të faktorëve që nxisin ose pengojnë performancën individuale. Duke kuptuar se cilët janë stimujt e brendshëm dhe të jashtëm që të motivojnë më shumë ti do dish çfarë të kërkosh nga çdo ambient pune ku të angazhohesh. Gjithashtu ti mund të drejtosh fokusin dhe energjitë e tua drejt një karriere që të pëlqen dhe që do të të bëjë të suksesshëm.

Nëse zgjedh këtë produkt, ti do përfitosh:
Profil Motivimi SHL

Category:

Description

Të rinj që e lënë punën brenda 3 muajve të parë pasi nuk gjejnë veten 55%