#Training Trajnohu për të performuar ose për tu punësuar

Trajnimet tona kanë një fokus të qartë: 

Trajnimet tona kanë një fokus të qartë: 

 1. Trajnime Punësimi
  Në këto module do trajtohet çdo element i rëndësishëm gjatë gjetjes së një pune: që nga CV-ja, letra e motivimit, profili I LinkedIn, intervista e punës, e deri tek brandi personal apo puna e duhur kërkimore.
 2. Trajnime Soft Skills
  Këto janë module të dala nga një punë e thelluar studimore mbi nevojat e punëdhënësve për Soft Skills të të rinjve.
  Modulet përmbajnë:
  Komunikimi | Prezantimi | Menaxhimi I kohës | Puna në grup | Kreativiteti | Shitja | Ndërveprimi me klientin etj
 3. Trajnime Hard Skills
  Me anë të partnerëve tanë, ne të ndihmojmë të rrisësh kapacitetet dhe njohuritë e tua në:

  Software Development | Digital Marketing | Customer Service | Tourism & Hospitality

Mëso më shumë

I.Trajnime punësimi:

 • Si të rrisësh shanset për tu punësuar: Metoda të pagabueshme për të aplikuar me sukses dhe si të shkëlqesh në intervistë. 

 

II: Trajnime Soft Skills:  

 • Komunikimi dhe prezantimi 
 • Menaxhimi i kohës dhe organizimi 
 • Puna në grup dhe menaxhimi i konfliktit 
 • Zgjidhja e problemeve dhe kreativiteti 
 • Shitja dhe negocimi 
 • Aftësi komerciale dhe ndërveprimi me klientin 

 

Ne besojmë tek trajnimet me impakt të lartëTrajnuesit tanë janë ekspertë të mirënjohur me përvojë direkte në tregun e punës. Trajnimet mund të zhvillohen online ose në klasë
Qasja është praktike, me këshilla konkrete dhe me një stil ku nxitet pjesëmarrja aktive dhe ndërveprimi. Grupet e trajnimit janë 10 - 20 persona 

Në 2 mënyra:  

I.     Ndiq kalendarin fiks të trajnimeve që publikohet në rrjetet tona sociale dhe regjistrohu në datat e paracaktuara. (Grupe deri në 25 persona) 

II.   Shpreh interes me anë të butonit "Apliko" për një nga temat e ndiq trajnimin e dedikuar kur të plotësohet grupi me max 10 persona 

lorem

I.Trajnimepunësimi: Si të rrisësh shanset për tu
punësuar: Metoda të pagabueshme për të aplikuar me sukses dhe sit ë shkëlqesh në intervistë. 

II: Trajnime Soft Skills:  

Komunikimi dhe prezantimi
Menaxhimi i kohës dhe organizimi
Puna në grup dhe menaxhimi i konfliktit
Zgjidhja e problemeve dhe kreativiteti
Shitja dhe negocimi
Aftësi komerciale dhe ndërveprimi me klientin. 

Ne besojmë tek trajnimet me impact të lartë. Trajnuesit tanë janë ekspertë të mirënjohur me përvojë direkte në tregun e punës. Trajnimet mund të zhvillohen online ose në klasë.  Qasja është praktike,me këshilla konkrete dhe me një stil ku  nxitet pjesëmarrja aktive dhe ndërveprimi. Grupet e trajnimit janë 10 - 20 persona 

Në 2 mënyra:  

I.     Ndiq kalendarin fiks të trajnimeve e regjistrohu në datat e paracaktuara. (Grupe deri në 25 persona) 

II.   Shpreh interes për një nga temat e ndiq trajnimin e dedikuar kur të plotësohet grupi me max 10 persona