Seancë Këshillimi Karriere e Personalizuar (60 Minuta)

L8,500.00

Ti mund të kesh sfida të ndryshme karriere. Mund të duash të ndryshosh drejtim, të zgjedhësh punën që bën për ty, apo të zgjedhësh degën e studimit apo specializimit. Pavarësisht sfidës tënde, ne kemi menduar për ty!

Merr rekomandime të personalizuara nga këshillues karriere të çertifikuar me përvojë të gjatë në tregun e punës. Ne do vlerësojmë interesin dhe potencialin tënd, do e përshtasin atë me nevojat e tregut të punës, dhe do të të tregojmë rrugën e duhur.

Në një seancë prej 60 minutash ne do të të sugjerojmë hapa konkretë që duhet të marrësh për t’u realizuar në karrierën që bën për ty.

Mos ndiq rrymën! Ndiq talentin tënd!

Description

Të rinj që mendojnë se këshillimi i karrierës i ka ndihmuar të marrin drejtimin e duhur 79%