Asistencë në Përpilim CV-je Profesionale

L4,900.00

Ne e dimë çfarë punëdhënësit kërkojnë në një CV. Pavarësisht eksperiencës që ke, këshilluesit tanë të karrierës do të hartojnë një CV profesionale për ty. Kaq nuk mjafton. Ata gjithashtu do të shkruajnë edhe letrën shoqëruese që ti të dallosh nga gjithë aplikantët e tjerë. Kështu do të kesh më shumë mundësi për t’u takuar me punëdhënësin tënd të ardhshëm.

Description

Punëdhënës që i japin rëndësi formatit dhe shkrimit të CV-së 95%