Sales Talent

Një karrierë në shitje nuk i ngjason asnjë karriere tjetër. Është shumë dinamike, konkuruese, ka gjithmonë hapësirë për rritje, dhe mund të krijojë shumë të ardhura nëse bëhet siç duhet. Të punosh në shitje kërkon një lloj të veçantë talenti, dhe është e pavarur nga formimi profesional.

Programi ynë “Sales Talent” është i ndërtuar për të matur potencialin për të performuar në fushën e shitjeve, pavarësisht industrisë, apo produktit për t’u shitur. Ky program është i bazuar në vlerësimin e personalitetit, dhe evidenton saktësisht faktorët që do të të ndihmojnë për të qenë një shitës i suksesshëm, por edhe rolin ideal që të përshtatet përgjatë një cikli shitje. Mbi bazën e rezultateve, ekspertët tanë do projektojnë karrierën tënde në shitje, dhe fushat ku do të duhet të zhvillohesh. Çertifikata “Sales Talent” do i tregojë punëdhënësit tënd të ardhshëm që ti je gati për çdo sfidë të shitjes.

Çfarë përfiton?:

Profil Personaliteti SHL
Raport SHL i Talentit për Shitje
✔ Këshillim Karriere i Personalizuar
✔ Raport i gjetjeve nga Ekspertë Biznesi
✔ Çertifikatë Expert Lane

BEHU PJESE

Category:

Description

Të rinj të vlerësuar që kanë tejkaluar pritshmëritë e punëdhënësve 76%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sales Talent”

Your email address will not be published. Required fields are marked *