Digital Mind

Epoka dixhitale po ndryshon mënyrën si, ku dhe kur punojmë. Bizneset po ndryshojnë me ritme të shpejta shërbimet e tyre dhe qasjen ndaj klientit. Për të arritur suksesin e tyre punëdhënësit janë në kërkim të talenteve “digital”. Këta duhet të përshtaten shpejt, të jenë kreativë dhe analitikë, të krijojnë bashkëpunime produktive, dhe të japin rezultate të larta. Nëse je një prej tyre, çdo punëdhënës do ketë nevojë për ty. Si mund ta zbulosh nëse i ke këto aftësi? Programi “Digital Mind” ta mundëson këtë. Vlerësimi i personalitetit gjeneron informacion për për të identifikuar talentin tënd. Këshilluesit tanë do të udhëzojnë hapat që do ndjekësh për t’u zhvilluar më tej. Çertifikata “Expert Lane” do të faktojë cilësitë e tua si punonjësi i duhur në epokën dixhitale.

Çfarë përfiton?:

✔ Profil Personaliteti SHL
✔ Raport SHL Digital Mind
✔ Këshillim Karriere i Personalizuar
✔ Raport i gjetjeve nga Ekspertë Biznesi
✔ Çertifikatë Expert Lane

BEHU PJESE

Category:

Description

Punëdhënës që i vlerësojnë aftësitë më shumë se sa përvojën profesionale 60%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Digital Mind”

Your email address will not be published. Required fields are marked *