PROGRAME JOBFIT

L15,000.00

Programet JOBFIT janë të ndërtuara posaçërisht për të vlerësuar potencialin për të performuar në pozicione specifike pune në industri  të ndryshme. Ato tregojnë saktësisht sa përshtatet talenti yt me pozicionet më të kërkuara në treg. Këto programe janë të ndërtuar nga ekspertët më të mirë të karrierës, me njohje të thelluara të tregut të punës në Shqipëri, rajon dhe më gjerë.

Ti mund të masësh potencialin tënd për të qenë i suksesshëm në pozicione të lidhura me:
● Shitje / Online Marketing
● Financë / Kontabilitet
● IT / Telekom
● Suport Teknik
● Programim
● Administrim zyre / sekretari
● Shërbim Klienti
● Recepsion / Front Desk
● Promocion
● Analizë / Përpunim të dhënash
● Logjistikë / Transport

 

Kreditet që përfiton:

✔ Raport SHL JobFit
✔ Këshillim Karriere i Personalizuar
✔ Pjesëmarrje në një seancë trajnimi
✔ Certifikatë Expert Lane

Category: