Category Archives for Lajme & Evente

Webinar- thesare dhe grupe të veçanta

Shpesh herë e marrim të mirëqënë faktin se në të gjithë vendin të rinjtë kanë aksesin e duhur në arsimim apo punësim. Por, pavarësisht dëshirës, aftësive apo potencialit, shumë të rinj privohen nga kjo mundësi,…

Webinar-Fakulteti Shkencave Sociale

Në datë 11 Qershor patëm kënaqësinë të mbajmë webinarin e rradhës me temën “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”.Webinari u hap me prezantimin e platformës Expert Lane nga Sui, menaxhere…

Webinar – Universiteti Luarasi

Expert Lane, në bashkëpunim me Universitetin Luarasi, zhvilloi webinarin falas me temë “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur” në datë 03.06.2020. Webinari u hap me prezantimin e Expert Lane nga…

Webinar – Kolegji Universitar i Biznesit

Expert Lane, në bashkëpunim me Kolegjin Universitar të Biznesit zhvilloi webinarin falas me temë “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”. Ky seksion u prezantua sërish nga Z. Endri Ndoni, Konsulent…

Webinar Falas!

Duke marrë në konsideratë gjithë kërkesat e të gjithë të rinjve që na kanë shkruar për të qënë pjesë e webinarit dhe për t’i dhënë mundësinë të gjithë atyre, të cilët nuk mundën të ishin…

Webinari u lançua me sukses!

Jemi të lumtur t’ju informojmë se në datë 16 Prill 2020, u mbajt me sukses webinari: “Aftësitë & metodat për të gjetur dhe siguruar punën e duhur”. Falenderojmë përzemërsisht të gjithë pjesëmarrësit dhe të gjithë…

Prezantimi i Expert Lane – Career Platform!

Me datë 2 Mars 2020, pranë ambjeteve të Xheko Imperial, patëm kënaqësinë të prezantojmë platformën më të re dhe unike në Shqipëri, Expert Lane – Career Platform! Platforma Expert Lane ka në fokus kryesor fuqizimin…