Punëkërkues

Ne e dimë se projektimi i karrierës së duhur është një nga vendimet më të rëndësishme – ndaj ne duam t'ju ndihmojmë të bëni zgjedhjen e duhur. JobFit është platforma që ju mundëson arritjen e një rol që përputhet jo vetëm me aspiratat dhe përvojën, por edhe me aftësitë dhe personalitetin tuaj. Krijoni profilin tuaj të plotë në JobFit dhe fitoni mundësinë për tu kontaktuar nga punëdhënësit më të mirë në Shqipëri dhe jashtë saj.

Punëdhënës

Ne dimë nevojën tuaj për të afruar talentin më cilësor, jo vetëm në kualifikime profesionale, por edhe në aftësitë e buta të nevojshme për performancë maksimale pune. JobFit ju mundëson zbulimin e profileve të kandidatëve që ju duhen për të arritur suksesin. Kandidatët e platformës JobFit janë të provuar shkencërisht në potencialin e tyre dhe disponojnë kompetencat e nevojshme për sukses maksimal në funksionet që ju duhen.

Na kontaktoni

  •  
  •  
  • DISA FUNKSIONE TE PËRZGJEDHURA
  
  • Teknologji dhe Software     Prodhim dhe Energjitikë       Kontabilitet dhe Analizë Financiare      Analizë dhe Përpunim të Dhënash    Administrim Zyre         Suport Marketing        Komunikim Turizë Qendra Kontakti